Pioner 14 Active Proff

Pioner 14 Active Proff

Solid og allsidig bestselger

Dette er vår desidert mest solgte modell i Norge. 14 Active er en svært brukervennlig, stødig, lettkjørt og robust båt som krever lite vedlikehold. Båten er røff og tøff og kombinerer sterke sjøegenskaper med et lekkert utseende. Høyt fribord gir en sikker og komfortabel båttur selv om det bølger litt.

En båtpakke med en Pioner 14 Active er mye båt for pengene. Modellen skårer høyt på sin allsidighet og soliditet. Den er også lett å håndtere og transportere. Med sine integrerte rekkegjennomføringer er det enkelt å få den opp av og ned i vannet, velegnet for bruk av stropper og kran. Pioner 14 Active har romslig plass til fire personer og passer best med båtmotorer fra 9,8 til 20 hk.

For våre proffkunder strekker vi oss langt i å spesialtilpasse båtene etter deres ønsker, bruk og behov – det være seg innen ekstrautstyr, farger eller andre nødvendige tilpasninger.

Pris: 35 500 NOK
eksklusiv motor og utstyr

Vekt (kg)

220

Bredde (cm)

173

Lengde (cm)

411

Maks personer

3/4 (C/D Kategori)

Maks HK

25

Stammelengde

Lang

Standardfarger

Hvit marmor, «Dark line» mørk grå og lime grønn

Sertifisering

CE-kategori C – 3 pers. CE-kategori D – 4 pers. DNV-GL

Styrekabel

2,5 m

Gass- / girkabel

3,25 m

Maks hastighet

22 knop

  • Utleie, turisme
  • Yrkesbrukere
  • Opplæring
  • Hobbyfiske
  • Sport
  • Hyttebåt

Rekker foran og akter, styrekonsoll, vindskjerm, vindskjermbøyle, lanternemast, putesett, badestige, konsolltrekk, ryggstøtte med puterull og årer.