Pioner Multi Proff

Pioner Multi Proff

Proffenes favoritt

Profesjonelle aktører på sjøen har lenge lagt sin elsk på denne komplette allrounderen med den store lasteevnen. Multi III kom i 2014 og er vår mest solgte modell globalt. Dette er en meget stødig og sikker båt. Denne tøffe og smidige arbeidshesten er sjøens svar på 4×4: Praktisk, anvendelig, effektiv og robust. Pioner Multi er laget for å mestre mange og varierte oppgaver. Og den leverer, selv under krevende forhold.

Politi, brann- og redningstjenester og organisasjoner som Røde Kors har brukt den lenge. Dykkere, marinaer og fiskeoppdrettere finner den perfekt for sitt bruk. Vi ser at også sauebønder, reindriftssamer, jegere og entreprenører velger seg Multi. Båten anbefales med påhengsmotorer fra 50 til 80 hk, men blir også utstyrt med rorkultmotor helt ned i 10 hk på arbeidsbåter. Modellen er godkjent for en nyttelast på 1.122 kilo og opptil 10 personer.

Den skumfylte bauglemmen er 92 cm bred senkes med rustfri vinsj, noe som letter av- og påstigning samt lasting/lossing. Multi har et rikt utvalg av ekstrautstyr og kan skreddersys til den bruken den er tiltenkt.

For våre proffkunder strekker vi oss langt i å spesialtilpasse båtene etter deres ønsker, bruk og behov – det være seg innen ekstrautstyr, farger eller andre nødvendige tilpasninger.

Pris: 97 700 NOK
eksklusiv motor og utstyr

Vekt (kg)

466

Bredde (cm)

215 (Baugportåpning: 92 cm)

Lengde (cm)

530

Maks personer

8-10 (C/D Kategori)

Maks HK

80

Stammelengde

Lang

Standardfarger

Rød, Hvit marmor eller «Dark Line» mørk grå.

Sertifisering

CE-kategori C / D, DNV-GL

Maks hastighet

33 knop

Styrekabel

3,25 m

Gass- / girkabel

3,5 m

  • Yrkesbrukere
  • Havbruksnæring
  • Dykkere
  • Politi, brann- og redningstjeneste
  • Offentlige og frivillige organisasjoner
  • Fiskere, bønder, jegere, entreprenører
  • Marinaer
  • Landsted- og hyttebåt

Ekstra seteboks med oppbevaring, bred eller smal styrekonsoll, vindskjerm, vindskjermbøyle, rekkesett, targabøyle med lanterner, pute baksete og ekstra seteboks, konsolltrekk, pulpit, badestige og brakett til teinehaler og ekkolodd.