PIONER VIKING PRO

GRUNNPRIS: 62,900 NOK

EN UTMERKET, SJØSTERK BRUKSBÅT

Denne romslige og praktiske 15,5-foteren med V-skrog har vært en suksess i en årrekke. Modellen selger mer enn noen gang og er en trygg og sikker båt som tåler mye bruk. Båten er allsidig og brukervennlig og egner seg utmerket til utleie innen turistvirksomhet, havbruksnæring, til hobbyfiskere og som opplæringsbåt.

Høyt fribord gir tørr og komfortabel båttur selv om det bølger litt. Sterke sjøegenskaper, minimalt vedlikeholdsbehov og selvdrenering er andre fortrinn. Pioner Viking har romslig plass til seks personer og passer med motorer fra 30 til 40 hk.

For våre proffkunder strekker vi oss langt i å spesialtilpasse båtene etter deres ønsker, bruk og behov – det være seg innen ekstrautstyr, farger eller andre nødvendige tilpasninger.

Farger:

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Pionerbrukeren.

PIONER VIKING PRO
SPESIFIKASJONER:

Vekt 340 kg
Lengde 450 cm
Bredde 190 cm
Maks personer 6 (CE-kategori C /DNV-GL Sertifisering)
Maks HK/ KW 40 / 30
Stammelengde Lang
Styrekabel 4,0 m / 13,1 ft
Gass/girkabel 4,25 m