Stabil

Rask

320 Steady by Pioner

320 Steady by Pioner er en robust, sikker og stabil båt for både barn, ungdom og voksne.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

33,235 NOK

4 (CE-kategori D DNV Certifiering)

Beskrivelse

Modellen er selvlastende, har stor lastekapasitet og utmerkede kjøreegenskaper med en 9,9/15 hk motor. Aluminiumsrekkverk er standard og i hekken er det et stort, låsbart oppbevaringsrom for tanker og annet utstyr.

Kontrollpulten med sete og plass til instrumenter er tilgjengelig som ekstrautstyr. Rorkonsollen kan enkelt ettermonteres og gjør jolla til en mini skjærgårdsjeep som flyr enkelt.

Detaljer
Vekt 115 kg
Lengde 310 cm
Bredde 145 cm
Maks personer 4 (CE-kategori D DNV Certifiering)
Maks HK 15
Stammelengde Kort
Styrekabel
Gass/girkabel
Pakker
Special Edition

42,885 NOK

Special Editioninneholder det du trenger for et enklere båtliv. Pakkeløsningen er et sett med utstyr som gjør båten mer anvendelig. Kjøp den og spar penger på totalprisen.

Special Edition inkluderer:
  • Styrekonsoll

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Steady-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.