Stabil

God lasteevne

400 Steady by Pioner

400 Steady by Pioner er markedets mest anvendelige, stabile og sjøsikre småbåt. Alle de tre modellene i serien Steady by
Pioner brukes mye som arbeidsbåt, blant annet innen fiskeoppdrett og marinaer.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

53,545 NOK

5 (CE-kategori C DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Modellen er selvdrenerende og har god plass til fem personer. Svært god lastekapasitet, stabilitet og kjøreegenskaper gjør dette til den ideelle hytte-, bruks- eller arbeidsbåten. Minimalt med vedlikehold sikrer deg mer tid på vannet. Konstruksjonen gir høy oppdrift, myk gange og trygg kjøring.

Steady 400 kan enkelt oppgraderes til tøff skjærgårdsjeep med ekstrautstyr som rustfrie rekker, styrekonsoll med plass for batteri, vindskjerm, vindskjermbøyle, polstret ryggstøtte samt targabøyle med lanterner.

Download

Detaljer
Vekt 200 kg
Lengde 400 cm
Bredde 180 cm
Maks personer 5 (CE-kategori C DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 40 / 29,9
Stammelengde Lang
Styrekabel 11 fot
Gass/girkabel
Pakker
Special edition

68,540 NOK

Special edition pakken inneholder alt du trenger for et enklere båtliv. Pakkeløsningen er et komplett og enkelt oppsett med utstyr som gjør båten mer anvendelig. Kjøp special edition og spar penger på båtpakken.

Special Edition inkluderer:
  • Styrekonsoll
  • Vindskjerm
  • Vindskjermbøyle

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Steady er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Steady-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.