400 STEADY BY PIONER

400 STEADY BY PIONER

GRUNNPRIS: 50,995 NOK

Stabil

God lasteevne

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Vekt 200 kg
Lengde 400 cm
Bredde 180 cm
Maks personer 5 (CE-kategori C DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 40 / 29,9
Stammelengde Lang
Styrekabel 11 fot
Gass/girkabel

400 STEADY BY PIONER ER EN ANVENDELIG, STABIL OG SJØSIKKER BÅT

Modellen er selvdrenerende og har god plass til fem personer. Svært god lastekapasitet, stabilitet og kjøreegenskaper gjør dette til den ideelle hytte-, bruks- eller arbeidsbåten. Minimalt med vedlikehold sikrer deg mer tid på vannet. Konstruksjonen gir høy oppdrift, myk gange og trygg kjøring.

Steady 400 kan enkelt oppgraderes til tøff skjærgårdsjeep med ekstrautstyr som rustfrie rekker, styrekonsoll med plass for batteri, vindskjerm, vindskjermbøyle, polstret ryggstøtte samt targabøyle med lanterner. Alle Steady båtene leveres i fargene rød og mørk grå.

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Steady er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Steady båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Steady-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.