Barnets første båt

Egnet som slepejolle

Pioner 8 Mini

Barnas første båt. Pioner 8 Mini krever utrolig lite vedlikehold og man trenger ikke å være redd for å skade båten når man trekker den opp på fjæresteinene, det er dette den er laget for.

Farger:

Standardfarge

Grunnpris:

19,900 NOK

2 (CE-kategori D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Pioner 8 Mini er en båt med mange bruksområder. Legg den på biltaket, og ta den med hvor du vil. Bruk den til og fra moderbåt, ha den på slep eller la barna lære båtvett med denne stabile båten.

Modellen brukes ofte som en enkel og lett hobby-fiskebåt for smule farvann.

Pioner 8 Mini planer lett og gjør god fart med liten motor, og den er lett å ro. Langsgående sete gir god sittekomfort. Årene kan sikres med stropper under slep.

Årer (par) og åregafler leveres som standard.

Detaljer
Vekt 54 kg
Lengde 242 cm
Bredde 134 cm
Maks personer 2 (CE-kategori D DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 3,5 / 2,6
Stammelengde Kort
Styrekabel
Gass/girkabel
Standard årer 6 fot 180 cm

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.