Båten som gir deg feriefølelse

Behagelig sjøliv

Pioner Trio

Morsom og robust sykkelbåt. En favoritt på campingplassen for lek, morro og aktivitet.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

59,900 NOK

Beskrivelse

Trio er et morsomt og annerledes båtalternativ som samler familien til felles aktiviteter. Trio har en moderne og pen finish og er praktisk med fem seter. To av setene kan legges ned og gjøres om til en solseng, og du kan få ettermontert badetrapp. Pioner Trio er selvdrenerende.

Sykkelbåter passer utmerket til alt fra solbad og kos til lek og trening – for både barn og voksne, familie og venner. Feriefølelsen er aldri langt unna i en sykkelbåt. Ofte finner man dem til utleie på stranda, i aktivitetsparker, på campingplasser eller i andre turistnæringer. Hva med å eie en selv? Nyt stillheten på en rolig tur, la ungdommen leke og bade eller ta det som en sosial treningsøkt. Valget er ditt.

Pioner står for norske kvalitetsprodukter, og har gjennom en årrekke vært en av Europas største produsenter av sykkelbåter.

Detaljer
Vekt 175kg
Lengde 375cm
Bredde 190cm
Maks personer 5
Maks HK
Stammelengde
Styrekabel
Gass/girkabel

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.