Pioner Multi Pro

Proffenes favoritt. Pioner Multi er laget for å mestre mange og varierte oppgaver. Og den leverer, selv under krevende forhold. Tilpasses til bruksbehovet.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

140,500 NOK

8-10 (CE-kategori C/D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Profesjonelle aktører på sjøen har lenge lagt sin elsk på denne komplette allrounderen med den store lasteevnen. Multi III kom i 2014 og er vår mest solgte båtmodell globalt. Dette er en meget stabil og sikker båt. Denne tøffe og smidige arbeidshesten er sjøens svar på 4×4: Praktisk, anvendelig, effektiv og robust.

Politi, brann- og redningstjenester og organisasjoner som Røde Kors har brukt den lenge. Dykkere, marinaer og fiskeoppdrettere finner den perfekt for sitt bruk. Vi ser at også sauebønder, reindriftssamer, jegere og entreprenører velger seg Multi. Båten anbefales med påhengsmotorer fra 50 til 80 hk, men blir også utstyrt med rorkultmotor helt ned i 10 hk på arbeidsbåter. Modellen er godkjent for en nyttelast på 1.122 kilo og opptil 10 personer.

Den skumfylte bauglemmen er 92 cm bred senkes med rustfri vinsj, noe som letter av- og påstigning samt lasting/lossing. Multi har et rikt utvalg av ekstrautstyr og kan skreddersys til den bruken den er tiltenkt.

For våre proffkunder strekker vi oss langt i å spesialtilpasse båtene etter deres ønsker, bruk og behov – det være seg innen ekstrautstyr, farger eller andre nødvendige tilpasninger.

Detaljer
Vekt 466 kg
Lengde 530 cm
Bredde 215 cm
Maks personer 8-10 (CE-kategori C/D DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 80 /59,7
Stammelengde Lang
Styrekabel 3,25 m
Gass/girkabel 3,5 m

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.

Hva våre kunder sier