Fjellvannets venn

God å ro

Pioner 11 Easy

Moderne og sikker båt. Pioner 11 Easy lever virkelig opp til løftet om «et enkelt båtliv». Helt tilpasset el-motor for et bærekraftig båtliv.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

33,400 NOK

3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Med elegant design og smidig størrelse uten at det går på bekostning av stabilitet, innbyr denne lettmanøvrerte båten til fantastiske dager på vannet. En moderne og trygg båt som du enkelt tar på hengeren og kjører til innsjøen du vil utforske. Den perfekte robåten som gjør det enkelt å ta seg frem og rundt på innlands- og fjellvann.

Pioner 11 Easy er klar for el-motor som gir alle forutsetninger for en svært komfortabel og rolig båttur. Båten er selvfølgelig selvdrenerende, meget stabil, robust og er produsert for å brukes ofte og lenge.

Årer (par) og åregafler leveres som standard.

Detaljer
Vekt 130 kg
Lengde 350 cm
Bredde 150 cm
Maks personer 3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 4/ 3,0
Stammelengde Kort
Styrekabel
Gass/girkabel
Gass/girkabel
Standard årer 9 fot 270 cm

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.