Som en del av båtmessens kampanje for å få flere kvinner ut i båt og inn bak roret, gir den norske båtprodusenten bort en splitter ny Pioner 12 Maxi.

Publikum oppfordres til å gripe sjansen til å vinne en flott båt ved å ta turen innom Pioner sin stand på åpningsdagen av Sjøen for Alle, onsdag 22. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Alle som er innom og registrerer seg på Pioner-standen eller arrangørkontoret i løpet av onsdagen, er med i trekningen av en P12 Maxi fra Pioner til en verdi av 23.600,- ekskl. motor og utstyr.

Pioner produserer i dag 10 modeller. I Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker familiebåt så vel som en tøff ungdomsbåt.

En fornuftig og god sak

Premien er en del kampanjen taroret.no. Målsetningen er å få flere kvinner til å bokstavelig talt ta roret.

Båt- og sjølivet gir fantastiske opplevelser, men domineres i dag i stor grad av menn bak roret. Pioner ønsker flere båtbrukere og oppfordrer kvinner til å ta mer del i sjølivet. Det er noe både Pioner og Sjøen for Alle vil gjøre noe med.

– Flere kvinner bak roret er en fornuftig og god sak vi i Pioner gjerne støtter opp om, sier Salgs- og markedsansvarlig Pioner Norge, Erling Riise.

For mange markerer Sjøen for Alle på Lillestrøm startskuddet på båtsesongen. Økt trygghet på sjøen kombinert med økt rekruttering til båtlivet er noe Pioner støtter opp om.

Vil du ha flere båttips?

Last ned Pioner sjekkliste - velg riktig båt for familien!
Skriv inn din mailadresse under så sender vi deg båtguiden.