Campe med båten i sommer

En campingtur med båten er et eventyr som tiltaler mange. Pakk båten og utforsk skjærgården eller sjøer og viker. Finn et koselig sted å slå opp teltet og opplev friluftsdrømmen. Forberedelser er stikkordet for å få den beste opplevelsen.

Det er ikke så vanskelig å få til en fin utflukt med båten, men det er noen ting du må tenke på for at det skal blir behagelig og enkelt. Når du skal planlegge hva du trenger av mat og bensin er det viktig med god research før du drar. Se på kartet og prøv å lage en rute på forhånd.

Ta hensyn til værmeldingene når du skal pakke sekken.
Oppakningen skal være funksjonell, og unngå å pakke for mye slik at den ikke blir for tung. Det er bra hvis båten har godt med oppbevaringsrom slik at dere kan stue unna oppakningen så den holder seg tørr i regn og sjøsprøyt.

Gode soveposer som passer til den aktuelle temperaturen, og gode liggeunderlag eller luftmadrasser er også viktig. Hvis du har et godt sted å sove blir campingen en mye bedre opplevelse.

Når det gjelder mat bør du satse på noe som er raskt å lage, uten for mye tilberedning, og noe alle liker. Ikke glem oppvaskbørste og oppvaskmiddel slik at du kan vaske opp, og søppelposer så du kan samle opp søppel og ta det med deg.

Hvis en ulykke inntreffer må du kunne tilkalle hjelp raskt, og derfor er det bra å ha med en powerbank hvis du ikke har andre muligheter til å lade mobilen i båten.

Med god planlegging og en god båt er du på vei mot en herlig campingtur.

Finn det du trenger i vår shop
Alt du trenger å ta med deg på båtcamping