Lett manøvrert

Ungdomsbåt

Pioner 10 Classic

Morsom og lettkjørt kvalitetsbåt. Pioner 10 er glimrende som slepejolle, eller som hyttebåt – enten den ligger ved sjøen, et tjern eller et fjellvann.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

30,833 NOK

3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Nye Pioner 10 Classic er en snerten og sikker båt som er lett å håndtere og manøvrere – og som passer perfekt for barn og voksne.

Den moderne modellen er selvdrenerende, solid, planende og fin å ro. Pioner 10 Classic føles veldig trygg og er samtidig egnet til mange forskjellige bruksområder, noe både store og små vil sette pris på. Båten har plass til tre personer og er godkjent for 9,9 Hk.

Detaljer
Vekt 120 kg
Lengde 323 cm
Bredde 147 cm
Maks personer 3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)
Maks HK/ KW 9,9 / 7,4
Stammelengde Kort
Styrekabel 2,75 m
Gass/girkabel 2,75 m
Pakker
Special edition

41,374 NOK

Special edition pakken inneholder alt du trenger for et enklere båtliv. Pakkeløsningen er et komplett og enkelt oppsett med utstyr som gjør båten mer anvendelig. Kjøp special edition og spar penger på båtpakken, tilpasset båtmodell.

Special Edition inkluderer:
  • Styrekonsoll (lav)
  • Rekkesett akter
  • Badestige
Advanced edition

62,489 NOK

Advanced edition den optimale utstyrspakken som inneholder alt du trenger for å få en fullspekket båtopplevelse. Kjøp advanced edition og spar penger på komplett båtpakke tilpasset båtmodell.

Advanced Edition inkluderer:
  • Styrekonsoll (lav)
  • Rekkesett akter
  • Rekkesett front
  • Targabøyle
  • Putesett
  • Badestige

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av DNV som er en uavhengig tredjepart. Det er trygt for båteieren.

Hva våre kunder sier