PIONER 12 GreenLine

PIONER 12 GreenLine

GRUNNPRIS: 36,650 NOK

Båt for fremtiden

El-båtpakke

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Vekt 160 kg
Lengde 381 cm
Bredde 165 cm
Maks personer 4 (CE-kategori DNV Sertifisering)
Maks Elmotor 12V FW/1280WH
Stammelengde  –
Styrekabel  –
Gass/girkabel  –

 

KOMPLETT BÅTPAKKE MED ELMOTOR FOR FAMILIEN

Pioner 12 Greenline er en stabil og robust elmotorbåt som muliggjør enkle dager på sjøen. Båten har plass til 3-4 personer og med sin solide konstruksjon og høye fribord er den svært sjødyktig og sikker også på høyere sjø. Den er selvdrenerende og enkel å manøvrere. Elmotoren som følger med, er tilpasset båtens vekt og størrelse.

Pioner 12 Greenline er rotasjonsstøpt i Polyetylen som er et miljøvennlig og 100 % resirkulerbart materiale, produksjonsmetoden og konstruksjonen av båtene gir veldig robuste og slitesterke båter, som lover lang levetid og minimalt vedlikehold.

MINIMALT VEDLIKEHOLD

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

LANG LEVETID

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

STABILITET

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

SIKKERHET

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Pionerbrukeren.