Robåten

El-båtpakke

Pioner 13 GreenLine

Miljøvennlig elmotorbåt for aktivt sjøliv

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

54,380 NOK

4 (CE-kategori D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Har du drømt om en stabil, lettkjørt elmotorbåt med god plass til bagasje og utstyr, samtidig som den er behagelig å kjøre? Det har vi i Pioner også gjort og nå er den her – Pioner 13 Greenline! Med låsbare oppbevaringsrom, gode sjøegenskaper, er det en båt som passer både nybegynnere og erfarne sjøfolk.

Hva med bærekraft? Båten er produsert av miljøvennlig materiale som kan resirkuleres. Båtene støpes i ett stykke og tåler påkjenninger som støt og slag, kulde, høye temperaturer og sollys. Slitesterke design som tåler røff behandling, men om noe fortsatt skulle gå i stykker, er det enkelt å fikse. Den tilpassede elmotoren gir fine, stillegående turer uten røyk og lukt fra drivstoff. Mindre utslipp og mer inntak av enkelt båtliv!

Detaljer
Vekt 155 kg
Lengde 393 cm
Bredde 155 cm
Maks personer 4 (CE-kategori D DNV Sertifisering)
Maks Elmotor 12V FW/1280WH
Stammelengde
Styrekabel
Gass/girkabel

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Pionerbrukeren.

Hva våre kunder sier