Båtsesongen er kanskje over, men hva er vel morsommere enn å begynne og planlegge neste vår og sommer? Bygg båten din i vår båtkonfigurator, og lag en båt som passer perfekt for deg.

1. Hva slags type båt vil du ha?

Vi i Pioner mener selvsagt at båtlivet er det beste som finnes. Derfor ser vi, og sannsynligvis også du, allerede nå frem til neste sesong og den fantastiske følelsen av årets første tur på sjøen. Men av og til endres forutsetningene – familien har kanskje fått nye medlemmer eller fiskeinteressen krever større plass enn før. Uansett så finner du den perfekte båten hos Pioner. Vi har alt som trengs for nydelige utflukter med familien, fisketurer med venner eller en allroundbåt som egner seg til det meste. Men … du kan også designe din egen båt.

2. Bygg din egen båt

Vi tror på valgfrihet og på at du som nåværende eller kommende båteier vet best. Derfor har vi laget en unik konfigurator som gjør at du kan bygge din helt egen båt – for hvorfor være som alle andre? Gå ned på detaljnivå, og se din kommende båt vokse frem på bare få minutter.
Det første du gjør, er å velge hvilken av våre standardmodeller du vil ta utgangspunkt i, altså størrelsen på skroget. Deretter kan du blant annet tilpasse følgende:

  • Farge på skroget
  • Siderekkverk
  • Motormodell
  • Styrekonsoll
  • Komfort
  • … og mye mer

3. Kontakt

Når du er fornøyd med valgene du har gjort for din kommende båt, så vil vi at resten av prosessen også blir like smidig. Derfor oppgir du bare noen få kontaktopplysninger, så blir du kontaktet av din lokale forhandler for en samtale om akkurat din båt.

Og … ønsker du å bygge om båten din, kan du gjøre det når du vil og så mange ganger du vil.

Vil du ha flere båttips?

Last ned Pioner sjekkliste - velg riktig båt for familien!
Skriv inn din mailadresse under så sender vi deg båtguiden.