I Pioner har vi tatt i bruk nye metoder og forbedret teknologi i utviklingen av våre nyeste modeller, Pioner 10 Classic og Pioner 12 Maxi.

I Pioner 12 Maxi får du en moderne og sikker familiebåt så vel som en tøff ungdomsbåt, mens Pioner 10 Classic er en snerten båt som er lett å håndtere og manøvrere – og som passer perfekt for barn og voksne.

Tåler enda mer

På disse modellene er blant annet at dørken er hevet, noe som gir større oppdrift. Dermed tåler båten mer last og dreneres bedre og raskere.

Rotasjonsstøping er en teknikk som gjør det mulig å produsere alt fra enkle til svært kompliserte plastdetaljer i et stykke. På dette området er Pioner markedsledende, og med de nye modellene har vi løftet teknologien til et nytt nivå.

Under støpningen er en nyutviklet metode for varmefordeling benyttet. Skrog og innvendig dørk er ytterligere forsterket for å sikre god komfort, og båten oppleves mer komfortabel og stabil enn tidligere.

Mange liker også å ro. På de nye modellene er det konstruert en langsgående innvendig tofte, slik at det skal være best mulig å ta årene fatt – for både store og små.

Nye løsninger og anvendelighet

Pioner er en tradisjonsrik båtprodusent som samtidig designer, utvikler og produserer moderne båter. Alle båtene blir laget i Norge. Samtidig er det viktig for oss å være en pådriver for framtidsrettede løsninger.

For deg som båteier og båtbruker føler vi oss trygge på at du med de nyere modellene vil få en mer moderne og brukervennlig båtopplevelse sammenlignet med både våre konkurrenter og tidligere Pioner-modeller i denne klassen.

Vil du ha flere båttips?

Last ned Pioner sjekkliste - velg riktig båt for familien!
Skriv inn din mailadresse under så sender vi deg båtguiden.