Kvalitetstid med familien på sjøen

En utflukt med familien i båt er en herlig måte å oppleve natur og villmark på, og samtidig er det verdifullt samvær. Det er morsomt og spennende å utforske omgivelsene fra vannet, og det gir mange muligheter til å oppdage nye ting.

Glitrende vann, lett bris i håret og følelsen av å være ett med naturen. Du kan ha en liten øy helt for deg selv, med en herlig lunsj i det fri? Med båt kan du dra på din egen oppdagelsesferd, se etter sjøfugler eller hvis du har flaks kan du få øye på en bever. Uansett om du vil søke deg til uberørte viker og svaberg, eller dra til en herlig badestrand, finnes det noen knep for å gjøre det til en fin tur.

En planlagt reiserute og kontroll på værmeldingen gjør det enkelt å ta med riktige klær og tilstrekkelig med drivstoff. Barn har mye energi og vil gjerne stoppe mange steder. Hvis du vet i forveien hvor det finnes badesteder eller en iskremkiosk, er det enkelt å ta pauser.

Det blir sjelden feil å ha med håv som barna kan forsøke å fange fisk med. En god kikkert for å se nærmere på dyr og natur er også spennende.
Husk alltid å ha flytevesten på når dere kjører.

Test vår båtkonfigurator
Alt du trenger å ta med deg på båtcamping