Lett manøvrert

El-båtpakke

Pioner 10 GreenLine

Den stillegående alt-i-ett motorbåten. Nå kan du kjøre rundt med Pioner båt og MotorGuide el-motor time etter time lydløst og miljøvennlig. GreenLine er en komplett båtpakke bestående av båt og motor.

Farger:

Standardfarge

Bestillingsfarge

Grunnpris:

44,857 NOK

3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)

Beskrivelse

Pioner 10 Greenline er en av våre mindre familiebåter, produsert i Polyetylen som er et miljøvennlig og 100 % resirkulerbart materiale og tilpasset elektrisk drift. Du kjøper båten som en komplett pakke med elmotor – alt for enkelhets skyld.

Den er lett å manøvrere og lettkjørt for både barn og voksne. Pioner 10 Greenline kan også brukes som robåt, men vil du ta en lengre tur ut på vannet er elmotoren din beste venn. Nesten lydløst kan du gli over vannet for å fiske eller bare ha en avslappende naturopplevelse. Båten er selvdrenerende, robust og hvis noe uventet går i stykker er det enkelt å fikse.

Et bekymringsløst båtliv er så mye mer enn bare komfortabel bruk – lang holdbarhet og lav miljøbelastning er faktorer som vi allerede har tenkt på. Vår unike produksjonsmetode garanterer lang levetid og problemfri bruk.

Detaljer
Vekt 120 kg
Lengde 323 cm
Bredde 147 cm
Maks personer 3 (CE-kategori D DNV Sertifisering)
Maks Elmotor 12V FW/1280WH
Stammelengde  –
Styrekabel  – 
Gass/girkabel  –

 

Minimalt vedlikehold

Båtene trenger minimalt med vedlikehold. Dette gir deg som sluttbruker mer tid og «Enkelt Båtliv». Skulle man få en skade på sin Pioner er det ingen problem å reparere.

Lang levetid

Pioner båter produseres i et plastmateriale som inneholder UV-stabilisator som gjør at båten beholder sin farge og materialstyrke over lengre tid.

Stabilitet

Pioner-båtenes konstruksjon og utforming gir båtene stabilitet og trygghet. Båtene har dobbeltskrogkonstruksjon som gir myk gange, god oppdrift og trygghet.

Sikkerhet

Pioner-modellene kontrolleres og søkes godkjent av Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV-GL) som er uavhengig tredjepart. Det er trygt for Pionerbrukeren.

Hva våre kunder sier