Pioner boat – No.1 i Norge 2023 

 

Vi er glade og stolte over å kunngjøre at Pioner Boat er det mest solgte båtmerket i Norge i 2023!

Det ville ikke vært mulig uten støtten fra våre fantastiske kunder, dedikerte ansatte, engasjerte samarbeidspartnere, og ikke minst våre forhandlere.

Å være nummer #1 er ikke bare en prestasjon for oss, det er en anerkjennelse av fellesskapet som står bak Pioner. Derfor er det på sin plass å takke hver eneste person som har vært en del av denne spennende reisen. Vi har fantastiske, dyktige og engasjerte folk i hele bedriften – Pioner Boat!

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre nye båteiere! Dere har valgt Pioner, og vi er glade for å ønske dere velkommen til Pioner-familien. Vi er takknemlige for tilliten dere har vist oss, og vi ser frem til å følge dere på utallige eventyr på vannet. Å se stadig flere velge Pioner som sitt foretrukne båtmerke inspirerer oss til å fortsette å levere båter av høy kvalitet og innovasjon.

Takk til alle våre samarbeidspartnere for deres støtte og bidrag til vår suksess. Sammen har vi bygget en Pioner-familie som setter standarden i båtbransjen. Takk for at dere tror på Pioner og jobber sammen med oss for å skape uforglemmelige opplevelser for våre kunder.

En hyllest til våre forhandlere! Dere gjør en enestående jobb hver dag med å formidle Pioner-opplevelsen til nye båteiere og skape fornøyde kunder – vi er takknemlige for deres innsats.
Dette er en stor milepæl for oss, men vi ser allerede fremover med entusiasme og engasjement for å fortsette å levere båter av høy kvalitet og gi våre kunder den beste opplevelsen på vannet.

La oss sammen fortsette å skape uforglemmelige Pioner-eventyr!