Vask av båten – slik gjør du det best

Effektive tips for å vaske båten din grundig – Rengjøringsteknikker som gir en skinnende ren båtoverflate

 

  1. For å oppnå det beste resultatet er grundig båtvask essensielt. Benytt deg av et kraftig og fettløsende rengjøringsmiddel spesielt utviklet for båtoverflater. En høytrykkspyler kan være svært nyttig for å fjerne vanskelige flekker og kjemikalier som sitter fast på plasten. La rengjøringsmiddelet tørke helt før du går videre.
  1. Det finnes ulike produkter tilgjengelig for å gjenopplive og fornye fargene i båtens plastoverflate. Blant leverandørene som tilbyr effektive rengjørings- og fornyelsesmidler for båt, kan du se etter Owatrol, Alanor, Krefting, Woca og Alforts.
  1. Disse spesialmidlene trenger dypt inn i overflaten og tilfører fuktighet til pigmentene, noe som gjenskaper båtens opprinnelige farge og glans.
  1. Påfør rengjøringsmiddelet jevnt over hele båten ved hjelp av en lofri klut. La middelet virke i 10-20 minutter før du tørker det av grundig med en mikrofiberklut. Vær oppmerksom på å unngå direkte sollys og pass på at overflaten ikke er for varm når du påfører produktet.
  1. Antallet behandlinger som kreves vil variere, men ved å gjenta prosessen én eller to ganger oppnår du ofte bedre resultater.
  2. La båten tørke helt i skyggen før du tar den i bruk igjen, slik at du unngår flekker og oppnår maksimal effekt av rengjøringen.

 

Ved å følge disse effektive tipsene for å vaske båten din grundig, vil du oppnå en skinnende ren båtoverflate som er klar for nye eventyr på vannet.